lördag 27 februari 2010

Sockar


Då är ett nytt par raggsockar på stickorna. Dessa är i herrstorlek. Som ni ser gör jag båda sockorna samtidigt. Är bra när man som jag är lite osäker på om jag har tillräckligt med garn i samma nyans. I så fall gör jag en liten tå grej i samma nyans som skaftet, funderar på att kanske göra det ändå. Vore snyggt. Vill hur som helst försäkra mig om att jag kan börja med den nya nyansen på samma ställe på båda sockorna. De ska ju helst matcha! =)

fredag 19 februari 2010

Mormorsrutor



I flyttstöket hittade jag dessa mormorsrutor som redan är en minifilt, men är tänkt att bli större som ni ser. =) Började på detta i våras, men lades på is nånstans i somras. Är lätt hänt att stickprojekt drar ut på tiden. Läge att göra färdigt filten nu, så att jag kan få använda den färdiga filten och piffa upp mitt nya hem! Ska bli kul att göra färdigt ett långtids projekt!

tisdag 9 februari 2010

"Fingerless gloves"

Här kommer nu en bild på de "fingerless gloves" som jag tidigare berättat om. Nu har jag äntligen gjort ett par som faktiskt passar mig. =) Har inte lagt ut någon bild tidigare eftersom det är svårt att se hur de ser ut om de inte sitter på. Dessa handskar, som mönster säger, tycker jag riktigt mycket om. De kan få vilka kläder som helst att se snygga ut. =) De tar sin lilla tid att göra, men det är så värt det!

måndag 8 februari 2010

Tavla

Här är tavlan jag stickade till Immanuel 153 under temat Guds rörelse i min livshistoria.

söndag 7 februari 2010

Härva

Såhär kan det bli när man har två garnnystan och två fält av varje färg och dessutom glömmer att hålla koll på snörena. Vet inte om man ska man skratta eller gråta. Saxen kommer väl till pass.

torsdag 4 februari 2010

Mobilfodral



Funderade på nåt nytt att göra med dubbelstickning nu när jag lärt mig det. Resultatet blev detta schysta mobilfodral!

tisdag 2 februari 2010

Grytlapp

Nu har jag blivit färdig! Här ser man båda sidorna av grytlappen. Det smidigaste/bästa med dubbelstickning är att man får mönster på båda sidorna direkt, utan att behöva byta trådar och fästa och sånt tråkigt. Det är som det går helt av sig själv!

dubbelstickning

Här är en bild på dubbelstickning. Hade hört att det var enkelt och det var enklare är jag trott. Snart kommer en bild på den färdiga produkten!