söndag 30 maj 2010

Ibland får man ändra sig


Det är tur att man kan ändra sig på vägen under ett projekt. Har ändrat mig flera gånger hur denna babyfilt skulle se ut. Här är nu det färdiga resultatet! =) Känner mig nöjd efter alla ändringar. Hoppas personen som ska få den gillar den också!

fredag 21 maj 2010

Första nystanet


Nu har jag äntligen startat på tröjan! Såhär långt kom jag på första nystanet! Är alltid skönt att få sticka runt runt, och slippa byta tråd hela tiden som med mormorsrutor. Omväxling förnöjer! =) Gillar känslan på garnet också. Bomullsgarn.

söndag 9 maj 2010

Filt



På mina många tågresor måste man ju ha något att göra. Istället för att sitta framför datorn har jag virkat på denna babyfilt. Snart är den klar. Ska bara få till kanten. Det har varit perfekt att göra mormorsrutor på tåget, eftersom de är ganska små och man behöver inte tänka så mycket när man göra dem. =)

lördag 1 maj 2010

armband




Nu var det länge sen jag kom åt att lägga in nåt. Så går det när man pendlar mellan stockholm och jönköping! Här är det senaste tillägget i min smyckessamling. Har upptäckt hur bra det är att göra smycken när man inte har jättemycket tid, men ändå vill pyssla lite! Då kan man få till snygga armband som dessa! Det negativa är att man inte göra det på ett tåg. =)